16 aprilie 2024
VIDEO! Şoferul ăsta i-a uimit pe poliţişti! Ţigări ascunse în pneurile camionului!

VIDEO! Şoferul ăsta i-a uimit pe poliţişti! Ţigări ascunse în pneurile camionului!

pneuPolițiștii din Dâmboviţa și ai Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au organizat o acțiune de prindere în flagrant și au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat, bănuit de contrabandă. Au fost ridicate peste 35.000 de țigarete, iar cel în cauză a fost reținut.

La data de 27 februarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa și ai Direcției de Operațiuni Speciale – I.G.P.R, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, au surprins, în flagrant delict, un bărbat, bănuit de contrabandă.

Cel în cauză a fost depistat pe raza municipiului Ploiești, în timp ce transporta ilegal 35.600 de țigarete. Bunurile accizabile au fost ascunse în pneurile de rezervă ale autocamionului pe care bărbatul își desfășura activitatea ca șofer.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, în cursul aceleiași zile, a fost efectuată o percheziție pe raza județului Suceava, la domiciliul celui în cauză, unde au fost descoperite 320 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.

Bunurile accizabile au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

În aceeași cauză, în cursul săptămânii trecute, au fost arestate preventiv 6 persoane, bănuite de contrabandă.

La activități au participat și polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Suceava.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial