26 aprilie 2024
VIDEO! Slujba de Izvorul Tămăduirii, prilej pentru pelerini de a-şi arunca vorbe “de bine”. “Fir-ar a dracu’, m-a împins nenorocita!”

VIDEO! Slujba de Izvorul Tămăduirii, prilej pentru pelerini de a-şi arunca vorbe “de bine”. “Fir-ar a dracu’, m-a împins nenorocita!”

izvtO zi de sarbatoare ca vineri a fost si o buna ocazie pentru sute de credinciosi sa se calce in picioare si sa se imbranceasca pentru apa sfintita.

Vineri, de Izvorul Tamaduirii, mii de pelerini au luat participat la slujbe religioase organizate in toate bisericile din tara. La manastirea Nucet, credinciosii au uitat de piosenie si de omenie si au dat adevarate lupte corp la corp.

izvt2FLOAREA LIXANDRU, credincioasa: “Fir-ar al naibii sa fie! Fir-ar al dracu sa fie! M-a impins, sigur! M-a impins o nenorocita!

Nimic nu i-a putut convinge pe credinciosii veniti la fantana cu leac din padurea Manastirii Nucet sa nu se inghesuie pentru a lua apa sfintita.

Marea bataie s-a dat chiar in timpul slujbei religioase.

izvt1“Se inghesoaie lumea! E aglomerat! Aglomerat! Aglomerat! Aveti grija la picior!”, se plangeau cativa credinciosi.

Oamenii sunt convinsi ca agheasma este binefacatoare si le aduce sanatate si spor in casa.

izvt3“Este o sarbatoare binecuvantata si asteptata in Saptamana Luminata. Pentru ce e buna agheasma? Este buna pentru sanatate, sporul casei, pentru liniste sufleteasca, pentru spiritul nostru de romani”, spunea o femeie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial