4 mai 2024
VIDEO! Scandal la dispensarul din Morteni! “A început să mă ameninţe că e proprietate privată şi că mă bate dacă nu ies”

VIDEO! Scandal la dispensarul din Morteni! “A început să mă ameninţe că e proprietate privată şi că mă bate dacă nu ies”

medmScandal la dispensarul din Morteni! Sotul medicului de familie de acolo este acuzat ca ar fi amenintat doi localnici si ca nu ar fi pentru prima oara cand face asa ceva.

Cel vizat spune insa ca este nevinovat. Pentru a calma spiritele a fost nevoie de interventia politiei.

Mama acestei femei are 85 de ani si grave probleme de sanatate. Acum este internata intr-un spital din Bucuresti si trebuie sa faca recuperari dupa ce a suferit un atac cerebral.

medm1Ioana Gheorghe: “Am fost la medicul de familiei al mamei mele, sa imi dea un bilet de trimitere pentru ca trebuie sa o trimit din urgenta la Filantropia pentru recuperari, si a spus ca nu se poate, sa vin cu mama. Nu pot, mama trebuie adusa cu salvarea sa o vada.”

Dar aceasta nu este singura problema.

medm2Stefan Gheorghe: “Sotul doamnei doctor nu ne-a dat voie sa intram acolo, l-am rugat frumos, omeneste, doar ca nu i-am cazut in genunchi, la care a inceput sa ma ameninte ca e proprietate privata si ca ma bate daca nu ies de pe proprietatea privata.”

Cel acuzat spune ca nu el ar fi inceput scandalul.

Localnicii sustin ca astfel de scene, in care sotul medicului a fost protagonist, s-au mai derulat la dispensar.

Localnic: “Eu sunt plecat de cativa ani de zile, nu din cauza doctorei, ci a sotului. Se comporta ca un badaran.”

Rudele batranei vor acum sa o inscrie pe femeie la un alt medic de familie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial