25 aprilie 2024
VIDEO – Scandal cu bâte și topoare, la Băleni. O mașină de teren a fost vandalizată, iar proprietarul a fost bătut

VIDEO – Scandal cu bâte și topoare, la Băleni. O mașină de teren a fost vandalizată, iar proprietarul a fost bătut

Răfuială sângeroasă pe un drum din comuna Băleni!

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost bătut și a avut nevoie de îngrijri medicale, iar mașina sa de teren a fost vandalizată.

Polițiștii spun că agresorii au 21 și 49 de ani, iar după audieri și cercetarea la fața locului, au decis ca aceștia să fie reținuți.

Acolo au ajuns și mascații, iar zeci de localnici au ieșit în stradă, alarmați de cele petrecute.

”Polițiștii din Băleni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați de 21 și 49 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 21 mai a.c., bănuiții ar fi agresat fizic un alt bărbat de 29 de ani și ar fi provocat distrugeri autoturismului acestuia.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunță IPJ D-ța.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial