26 mai 2024
VIDEO! S-a sinucis de teamă ca va ajunge la închisoare. Acuzaţiile grave aduse poliţiştilor din Răcari!

VIDEO! S-a sinucis de teamă ca va ajunge la închisoare. Acuzaţiile grave aduse poliţiştilor din Răcari!

sinucirGandul ca va ajunge dupa gratii l-a impins pe un barbat de 37 de ani din Mavrodin, Dambovita, in bratele mortii. Rudele sustin ca era sub control judiciar, dar politistii ar fi pus presiune asupra lui sa recunoasca mai multe furturi.

Barbatul n-a mai suportat ce i se intampla, povesteste familia, si miercuri si-a pus capat zilelor. Acuzatiile grave ce ii vizeaza pe agentii respectivi vor face acum obiectul unei anchete interne la sectia de politie.

Barbatul de 37 de ani mergea in fiecare zi la Politia din Racari, asa cum cere procedura in cazul unei persoane cercetate sub control judiciar. Numai ca, sustin rudele, de fiecare data cand ajungea in fata unui anchetator, ar fi fost intimidat, amenintat si chiar batut de unii politisti.

“L-au terorizat psihic cei de la Politia de la Racari. Nu erau furate de el obiectele alea…”, spune o ruda a barbatului.

Nadia Boceanu, sotia victimei: “N-aveau probe ca sa-l puna la puscarie. Ii era teama ca il ia la inchisoare degeaba, de pomana si il ameninta.”

Politistii il suspectau pe barbat ca ar fi comis mai multe furturi de electrocasnice atat in tara, cat si in strainatate.

Vasile Mirica, tatal victimei: “A spus ca nu e vinovat, a zis: ‘ma omor mai bine’. Mi-a pus in spinare degeaba si s-a omorat.

Sotia a fost cea care l-a gasit fara viata. In zadar, a strigat dupa ajutor, pentru ca omul nu mai putea fi salvat.

Acuzatiile sunt analizate si de superiorii politistilor care se ocupau de caz. Pana acum, rudele nu au depus o reclamatie scrisa impotriva celor pe care ii considera vinovati.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial