19 aprilie 2024
VIDEO – „S-a omorât că şi-a văzut copilul mort”. Declaraţiile cutremurătoare ale familiei Cameliei. „Era universul ei

VIDEO – „S-a omorât că şi-a văzut copilul mort”. Declaraţiile cutremurătoare ale familiei Cameliei. „Era universul ei

Coşmarul oricărei femei a ruinat o familie din Găeşti într-o fracţiune de secundă. Prinsă cu treburile casei o tânără mamă şi-a scăpat copilul din ochi. Acesta a căzut în piscină şi s-a înecat.

Şocul a fost imposibil de dus. Când a înţeles că şi-a pierdut pruncul pentru totdeauna cea care i-a dat viaţa a fugit cât a văzut cu ochii. A fost căutată ore întregi, dar n-a mai putut fi salvată. Îşi luase zilele.

Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Camelia îl avea pe Albert de 4 ani. Era minunea ei. Tânăra de 33 de ani era o femeie plină de viaţă. Se bucura de vacanțele cu ai ei, de precerile cu prietenii şi adoră să facă torturi colorate la cofetăria din oraș a familiei.

Şi-a scăpat băiețelul din ochi o clipă, iar copilul a căzut în piscina din curte și s-a înecat. Când l-a văzut inert în apă, Camelia a sărit să-l salveze și a strigat disperată după ajutor. Și-a sunat soțul care a venit într-un suflet acasă.

Apoi medicii au încercat mai mult de o oră să-l readucă la viață. Femeia s-a rugat în genunchi zeci de minute ca fiul ei să trăiască povestesc martorii. N-a mai rezistat, când și-a dat seama că totul este pierdut și a fugit pe câmpul de lângă casă.

„Îl resuscita ambulanţa. A stat o perioadă lângă el şi după aceea a plecat”, a spus bunicul copilului.

Zeci de poliţişti, jandarmi și pompieri au pornit în căutarea ei. Au folosit camere cu termoviziune, ATV-uri şi câini de urmă. Localnicii au sărit și ei în ajutor. Peste o sută de oameni au căutat-o conștienți că fiecare secundă contează.

Șase ore mai târziu femeia a fost găsită fără viață într-o livadă aflată la 200 de metri de casă. Pe pagina de Facebook, Camelia distribuise recent un mesaj pentru părinții cu copii mici: “Iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi!”

„Era totul pentru ea. Chiar spunea că e universul ei. Şi asta a fost. S-a omorât că şi-a văzut copilul mort, era viaţa ei. Nu a ezitat să îşi dea viaţa pentru el”, a spus sora Cameliei.

”Era extrem de iubitoare, nu îşi vedea viaţa fără copilul ei. Îl iubea copilul mai mult decât orice. În momentul în care i-a spus doctora că nu mai are nicio şansă copilul, în secunda doi a dispărut şi nu am mai găsit-o”, a povestit Elena, prietena tinerei.

Albert era unicul copil al Cameliei. Tânăra a reușit să-l aducă pe lume după ce a pierdut o sarcină.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial