29 martie 2024
VIDEO – Razie pe şoselele din Dâmboviţa. Sute de amenzi, dosare penale şi permise reţinute

VIDEO – Razie pe şoselele din Dâmboviţa. Sute de amenzi, dosare penale şi permise reţinute

În urma unei razii, polițiștii din Dâmbovița au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier și au aplicat 350 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 83.615 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

În cursul nopții de 14 spre 15 mai a.c., 139 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o razie pentru prevenirea faptelor antisociale, depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la traficul rutier și creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice.

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii au aplicat 350 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 83.615 de lei. Din totalul acestora, 258 au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 90 de sancțiuni pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Au fost constatate trei infracțiuni la regimul rutier, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

sursa – IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial