5 mai 2024
VIDEO! RĂZBUNARE SÂNGEROASĂ, noaptea trecută, la Gura Ocniţei! “L-au tăiat cu sabia şi l-au omorât cu bătaia!”

VIDEO! RĂZBUNARE SÂNGEROASĂ, noaptea trecută, la Gura Ocniţei! “L-au tăiat cu sabia şi l-au omorât cu bătaia!”

batutgScene sangeroase s-au derulat luni noapte in localitatea Gura Ocnitei, de langa Targoviste. Un barbat in varsta de 52 de ani a fost atacat in fata locuintei de cel putin 10 indivizi inarmati cu sabii si bate.

Omul era in masina cu o nepoata, de 11 ani insa agresorilor nu le-a pasat de cea mica si l-au snopit in bataie pe bunicul ei. Atacatorii, sustin rudele victimei, ar face parte dintr-un clan rival.

batutg4Bogdan Dutan, fiul victimei: “A dat cu pietre! A venit fata la mine, ca sunt pe arest domiciliar, ca nu mai sunt cu mama ei si a plecat tatal meu cu ea la spital. I-a dat si ei cu bata. Pe el l-a omorat tot.”

Bataia s-a produs in miez de noapte, cand barbatul tocmai ajunsese acasa.

Martor: “El cand s-a dat jos din masina sa deschida poarta, atunci au coborat toti de acolo cu bate, cu sabii si l-au omorat cu baiata pe tac’su lui.”

batutg3In masina se afla si o fetita de 11 ani, sustin martorii, insa nici prezenta copilei nu i-a imblanzit pe agresori. Sub ochii ei, spun rudele, s-ar fi derulat scenele sangeroase. Bunicul fetei a fost lasat intr-o balta de sange, iar apoi masina i-a fost vandalizata. Din fericire, copila n-a fost ranita.

Alexandra Dutan, fiica victimei: “Bate peste bate. Cu moartea l-au amenintat, au zis cum il prinde si, uitati, s-a intamplat.”
Reporter: “Cati atacatori erau?”
Alexandra Dutan: “Multi, multi, multi, 10.”

batutg2Apropiatii ranitului sustin ca atacatorii fac parte dintr-un clan, iar indivizii dau bani cu camata. Cand vor sa primeasca sume mai mari decat au imprumutat, devin violenti.

Cristi Raducanu, ruda cu victima: “Anii trecuti au luat bani cu imprumut de la ei. Nu acesta e motivul, banii cu camata, ci rafuiala dintre familia Raducanu si Roman.”

batutg1Rudele au sunat imediat la 112. La fata locului a venit un echipaj de la ambulanta, care l-a preluat pe barbatul ranit si l-a adus aici, la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, unde medicii ii acorda ingrijiri.

Politistii au audiat mai multe persoane si au deschis si-un dosar penal pentru distrugere, lovire si alte violente. Deocamdata nimeni nu a fost pus sub acuzare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial