17 aprilie 2024

VIDEO! Răsturnare de situaţie în scandalul cu săbii de la Gura Ocniţei! Ce spun suspecţii!

batutg3Sase persoane au fost retinute de politisti si duse la audieri, dupa scandalul cu sabii si bate petrecut luni, la Gura Ocnitei, judetul Dambovita.

Atunci, un barbat de 55 de ani a fost snopit in bataie de un grup de indivizi dintr-un clan rival. Nepoata victimei, o fata de 11 ani, a asistat neputincioasa la tot scandalul. Intre timp, starea victimei s-a agravat, iar suspectii sunt cercetati acum pentru tentativa de omor. Acestia au sustinut cu tarie in fata anchetatorilor ca sunt nevinovati.

Suspectii sutin ca procurorii exagereaza cand spun ca victima a fost in pericol de moarte.

Ion Roman, suspect: “A zis ca am venit 10-12 insi… Pai, cum era sa venim 12 insi? Daca dadeam 12 insi cu topoarele in capul lui nu era mort acum? Astea sunt aberatii de la el…”

Rudele suspectilor povestesc ca intre familia victimei si cea a agresorilor exista un conflict vechi, pornit de la o importanta suma de bani. Acum, scandalul ar fi izbucnit cand pagubitii de atunci au vrut sa recupereze banii.

Gabriela Roman, sotia unuia dintre suspecti: “Acum trei ani, ni s-a spart casa. Familia Raducanu ne-a spart casa, ne-a luat 15.000 de euro din casa. A inceput cu amenintari, ca ne da foc, ne da casele in explozie, sa ne retragem reclamatia, ca ne da foc cu totul.”

Sonia Roman, sora unui suspect: “Amenintari ca ne omoara cu copii, cu tot, ne da foc! Ne-am trezit din somn in tipete, au dat cu bate, cu topoare, in masina argintie, a crezut ca sunt fratii mei… mafioti de aici din Targoviste! Traim teroarea vietii!”

Mihai Dinca, prim procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita: “La acest moment, in cauza se efectueaza acte de urmarire penala cu privire la savarsirea infractiunii de tentativa la omor.”

Victima, de 52 de ani, a fost dusa la o clinica din Capitala. Are rani grave la cap si va avea nevoie de o lunga perioada de spitalizare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial