29 martie 2024
VIDEO – Primele imagini surprinse după tragedia din Câmpina, unde un motocilist de 22 de ani şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident

VIDEO – Primele imagini surprinse după tragedia din Câmpina, unde un motocilist de 22 de ani şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident

Un motociclist în vârstă de numai 22 de ani și-a pierdut viața într-un terbil accident produs pe un drum din Câmpina.

Din motive încă necunoscute, s-a dezechilibrat și motorul a lovit o bornă din ciment, de pe marginea șoselei.

Cel care manevra vehiculul a fost aruncat pe asfalt și a murit pe loc. Prietenul care îl însoțea, un băiat de aceeași vârstă, a fost grav rănit.

Accidentul s-a produs pe o porțiune de drum drept, cu vizibilitate bună, povestesc martorii. Un șofer aflat în trafic a asistat neputincios la scenele cumplite, alături de soția sa și de copil.

Zgomotul puternic i-a scos pe localnici din case.

George Ene, martorO zgârietură și o accelerare nefirească, după acea izbitură. Unul plutind din aer, unul din băieți. A mers pe jos, culcat pe lateral, 40 și ceva de metri.

Oamenii i-au găsit pe cei doi tineri de pe motocicletă întinși pe asfalt.

Dragoș Cormelcea, prietenul motociclistului decedat: Era un băiat foarte bun. Cred că avea viteză, a intrat în borna aia și s-a dus…

La fața locului au ajuns rapid și echipajele de prim-ajutor. Pentru Andrei, tânărul care conducea motocicleta, nu s-a mai putut face nimic.

Cel de-al doilea tânăr a fost transportat de urgență la spital cu ambulanța, unde primește îngrijiri medicale. La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs această tragedie.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial