26 aprilie 2024
VIDEO – Percheziţii la Titu şi Potlogi, după un jaf comis în noaptea de Revelion

VIDEO – Percheziţii la Titu şi Potlogi, după un jaf comis în noaptea de Revelion

Au fost percheziţii, în această dimineaţă, în oraşul Titu şi în comuna Potlogi, acasă la o adolescentă de 17 ani şi iubitul ei, de 24 de ani, bănuiţi că au dat o spargere, în noaptea de revelion, într-un magazin de bijuterii din Titu.

Anchetatorii spun că au probe care arată că suspecţii ar fi furat câteva zeci de grame de aur, inele, cercei şi brăţări din aur.

“La data de 11 Ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au efectuat 2 percheziții domiciliare, pe raza localităților Titu și Potlogi, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În cadrul acțiunilor, a fost recuperat integral prejudiciul. De asemenea, una dintre persoanele bănuite a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca la data de 12 Ianuarie a.c. să fie prezentată magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

În fapt, în noaptea de 31 decembrie 2022 spre 1 Ianuarie a.c., două persoane, de 17 și 24 de ani, ar fi sustras mai multe bijuterii din incinta unei societăți comerciale. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile procedurale prevăzute de lege”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial