2 mai 2024

VIDEO! Percheziţii cu ÎMPUŞCĂTURI, la Mătăsaru! De ce au fost nevoiţi poliţiştii să tragă într-un bărbat!

scandm4Descindere cu impuscaturi, marti dimineata, in comuna Matasaru. Un barbat a fost ranit cu un pistol cu bile, iar alte doua persoane au avut si ele nevoie de ingrijiri medicale dupa ce sustin ca au fost lovite de fortele de ordine.

Scandalul a pornit dupa ce ofiterii din Giurgiu au descins in gospodaria unui localnic banuit de evaziune fiscala in afaceri cu fier vechi. Politistii spun ca suspectii au aruncat cu pietre in masinile politiei, asa ca au fost nevoiti sa faca uz de arma ca sa-i linisteasca pe scandalagii.

scandm1In zorii zilei, politistii din Giurgiu au facut o perchezitie in casa unui barbat din Matasaru suspectat ca face afaceri ilegale cu fier vechi. La actiune au participat si ofiteri de interventie rapida din Dambovita.

Politistii spun ca s-au vazut nevoiti sa faca uz de arma pentru ca in timpul perchezitiilor mai multi dintre localnici au inceput sa faca scandal. Asa ca pentru a potoli spiritele au scos pistoalele si au tras.

scandm3Mama unei victime: “Ne-au omorat mascatii, domne, in curte! Mi-au prins copiii si i-au omorat in bataie!”

Victima: “Au venit mascatii si ne-au batut, ne-au omorat, am lovitura si in cap. Tocmai a fost o actiune la o casa si noi ne uitam ca toti oamenii.”

scandm2La spitalul judetean din Targoviste au fost aduse cu ambulantele trei persoane. Un barbat a fost ranit cu un pistol cu bile, in zona abdominala, iar alt barbat si o femeie sustin ca au fost batuti de politisti.

Martor: “Dadea la picioare, ii dadea spray lacrimogen, da sa ii tragi in corp? Va dati seama, atatea impuscaturi! Are 10 impuscaturi! A vrut sa il omoare.”

scandmMartor: “Cand ieseam afara ne lua la omor, acolo ne rupea! Ne dadea in cap! Eu sunt batut!”

Martor: “Caini suntem pentru romani! Dar si noi, la randul nostru, o sa ne razbunam!”

Politistii spun ca, pe langa dosarul de evaziune fiscala, procurorii fac acum cercetari si pentru ultraj.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial