19 aprilie 2024
VIDEO: Părinţii băiatului de 14 ani, mort în accidentul de la Văcăreşti, nu au bani să îşi înmormânteze copilul

VIDEO: Părinţii băiatului de 14 ani, mort în accidentul de la Văcăreşti, nu au bani să îşi înmormânteze copilul

accvaTrec zile negre pentru familia baiatului de 14 ani, care a murit miercuri noaptea, in accidentul de la Vacaresti.

Ion era cu trei prieteni in masina cand soferul, de 22 de ani, a intrat cu viteza intr-un copac si masina s-a facut praf.

Conducatorul auto si adolescentul au pierit pe loc, ceilalti doi pasageri au fost raniti grav. Familia lui Ion e una sarmana, cu sase copii. Ai lui traiesc cu totii din 300 de lei pe luna si nu au bani de inmormantare. Asa ca sicriul baiatului a fost luat cu bani de la vecini si ajutor de la primarie.

ionIn seara cumplitului accident, mama baiatului parca a avut o presimtire neagra si i-a cerut lui Ion sa ramana acasa. Copilul a rugat-o sa-l mai lase la poarta 10 minute, timp in care vecinii lui au aparut cu masina si l-au luat la o plimbare in oras.

Baiatul era pasionat de fotbal si a plecat cu cei mari, sperand ca vor incinge o partida. Distractia s-a prelungit, iar la miezul noptii, pe cand se intorceau spre casa s-a intamplat tragedia.

Soferul gonea cu viteza, sustin martorii, si masina lui s-a facut praf. Odata cu baiatul de 14 ani a murit si tanarul aflat la volan. Un alt prieten este in stare critica si un singur pasager este acum in afara pericolului, spun medicii.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial