24 aprilie 2024
VIDEO! Opt câini de rasă au fost furaţi de la Gura Foii! Poliţiştii le-au dat de urmă făptaşilor!

VIDEO! Opt câini de rasă au fost furaţi de la Gura Foii! Poliţiştii le-au dat de urmă făptaşilor!

cainigf2Un furt mai putin obisnuit au avut de investigat politistii din Dambovita. Un barbat din localitatea Gura Foii a reclamat ca, in urma cu doua nopti, i-au disparut din curte 8 caini din rasele Husky si Amstaff.

cainigf4Norocul anchetatorilor a fost ca omul avea camere de supraveghere montate in gospodarie, astfel ca au reusit repede sa dea de urma suspectilor. Din pacate insa, proprietarul n-a mai recuperat decat trei caini adulti. 5 pui de Husky fusesera deja vanduti pe internet.

cainigf1Cei patru suspecti sunt dintr-o localitate aflata la 20 de kilometri de gospodarie in care erau crescuti cainii de rasa. Anchetatorii banuiesc ca au dat lovitura la pont.

cainigf3Hotii au incarcat in masina cu care venisera toti cainii pe care i-au gasit in curte – 7 Husky, dintre care 5 pui, si un Amstaff. Singura care a scapat este o catelusa care era pitita intr-un colt, iar hotii n-au vazut-o.

cainigf5Indata ce s-au vazut cu animalele de rasa in masina, suspectii au si postat pe internet anunturi de vanzare. Au dat puii in timp record: cei cinci pui de Husky au fost vanduti cu 2300 de lei. In cele din urma insa, indivizii au fost identificati cu ajutorul camerelor de supraveghere iar proprietarul si-a recuperat cainii adulti.

cainigfCei patru barbati acuzati de furtul cainilor de rasa au fost retinuti, iar cumparatorii puilor nu vor mai fi cautati de politisti, intrucat proprietarul cainilor s-a resemnat cu pierderea lor: omul isi va recupera paguba de la faptasi.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial