27 aprilie 2024
Video. O platformă care transporta opt maşini s-a răsturnat în Râul Olt

Video. O platformă care transporta opt maşini s-a răsturnat în Râul Olt

Webp.net-resizeimage (1)Ora 00.18 – D.N 7 km 206+500m, Brezoi, conducătorul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani, din Argeș, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu_Vâlcea, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcției sale de deplasare.
Atât conducătorul autoutilitarei cât și pasagerul au fost transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din cele 8 autoturisme care erau trasnportate de platformă au mai fost descoperite doar șașe, două dintre acestea ajugând în râul Olt. De asemenea, din discuțiile purtate cu martorii oculari, înainte să părăsească partea carosabilă , autoutilitara ar fi acroșat un alt autoturism ce circula din sensul opus, care la rândul lui ar fi ajuns în râul Olt.
La fața locului militiraii I.S.U. și scafandrii efectuează activități de căutare. Până în momentul de față a fost descoperit și scos doar un autoturims din cele căzute de pe platformă. Traficul nu este afectat.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial