25 aprilie 2024

VIDEO! O femeie de 47 de ani a fost abandonată în maşina, după un accident teribil! Şoferul băuse şi a fugit de la locul faptei!

accrViata unei femei de 47 de ani a fost in mare primejdie luni noapte, dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat pe un drum judetean din Dambovita.

Victima era pasagera in autoturismul condus de un prieten de familie. Barbatul de 41 de ani consumase alcool spun politistii si, dupa ce a provocat accidentul a fugit lasand-o pe femeie incarcerata fara ajutor. Noroc cu martorii care au chemat repede ambulanta si politia, iar soferul a fost prins in scurt timp.

Satenii din localitatea Racovita au facut tot ce au putut pentru a o ajuta pe femeia ranita, ramasa captiva in masina rasturnata.

Echipajele SMURD au reusit in cele din urma sa o scoata din masina pe femeia ranita grav la cap si la maini.

Martor al accidentului, un alt sofer povesteste ca individul care se afla la volan a vrut sa il depaseasca, dar n-a reusit.

Martor: “A reusit sa ma depaseasca, dar a luat-o in scurt si mi-a luat aripa din spate. Nici nu m-a zgaltait, dar el a pierdut controlul!

Intre timp, politistii l-au prins pe soferul fugar si i-au verificat alcoolemia. Avea 0, 61 la mie alcool pur in aerul expirat. Anchetatorii i-au retinut permisul de conducere si i-au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, conducere sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului.

Daca va fi gasit vinovat, barbatul ar putea sta pana la 7 ani dupa gratii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial