24 aprilie 2024
VIDEO! Meci amical al “generaţiei de aur”, la Târgovişte. Spectatorii, cuceriţi de pasele lui Belodedici şi golurile lui Vlădoiu

VIDEO! Meci amical al “generaţiei de aur”, la Târgovişte. Spectatorii, cuceriţi de pasele lui Belodedici şi golurile lui Vlădoiu

crPiata Tricolorului din Targoviste s-a transformat in teren de fotbal. Generatia de aur a fotbalului romanesc a intalnit echipa consilierilor locali, intr-un meci amical care a facut deliciul celor cateva sute de spectator.

Partida s-a incheiat cu un scor pe masura valorii jucatorilor: cate opt goluri a inscris fiecare echipa, in aplauzele spectatorilor.

Sute de oameni s-au strans in Piata Tricolorului din oras doar ca sa mai vada o data celebrele pase ale lui Miodrag Belodedici sau golurile lui Jean Vladoiu.

Timp de 90 de minute, echipa fostilor fotbalisti, dar si cea a consilierilor, si-au tinut spectatorii cu sufletul la gura. Fiecare jucator a dat totul pe teren, iar scorul a fost pe masura: 8 la 8, a fost rezultatul cu care s-a incheiat partida amicala.

Ion Craciunescu“Excelent. E o initiativa extraordinara! Uitati cata lume este.”

Jean Vladoiu“Frumos, foarte frumos. Ne-am simtit foarte bine si felicitari tuturor celor implicati. Am vazut si mai devreme un joc frumos. Ne bucuram ca avem asemenea evenimente.”

Dupa fluierul final, spectatorii s-au inghesuit sa ia autografe si sa se fotografieze cu marii fotbalisti. Vedetele au fost Miodrag Belodedici, Ion Craciunescu dar si Rafael – noul solist al trupei IRIS.

Contemporanii generatiei de aur si-au adus la meci si copiii, sa vada si ei ce inseamna fotbal adevarat. Meciul amical dintre generatia de aur a fotbalului romanesc si consilierii locali a incheiat festivitatile dedicate zilelor cetatii Targoviste.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial