18 aprilie 2024

VIDEO! Marș impresionant al motocicliștilor, în memoria agentului de la Găești, spulberat de o mașină

cmotoZeci de motociclisti si-au dat intalnire, sambata, in Targoviste.
Pasionatii de motoare au pornit intr-un mars prin oras, ca sa le atraga atentia soferilor ca si ei circula pe drumurile noastre.

leatamEvenimentul a fost organizat in memoria unui politist din Gaesti, care a murit intr-un accident, dupa ce vehiculul sau cu doua roti a fost spulberat de o masina.

marian-leata1Zeci de motociclisti din Capitala si judetul Dambovita au marsaluit sambata prin Targoviste. Cu totii recunosc ca pasiunea lor pe doua roti nu e deloc usoara, mai ales atunci cand soferii ii sicaneaza in trafic sau pur si simplu ii ignora si nu le fac loc.

Nu sunt atenti, se grabesc, iti deschid portiera in fata, arunca gunoaie pe jos“, a spus un motociclist, Nicolae Dumitru.

Taiat calea, problema mea principala sunt carutele pe drum, pentru ca nu isi pot controla animalele“, a spus o tanara.

Primul sfat ar fi sa nu uite ca au semnalizare! Ne ajuta foarte mult“, a spus un barbat.

Aceleasi reguli de circulatie trebuie sa le respectam cu totii“, a spus organizatorul marsului. Exista insa si momente pline de adrenalina si zambete, in timp ce defilezi pe doua roti.

Pasionatii de motoare l-au comemorat pe un agent de la Politia Rutiera din Gaesti, care in urma cu un an a trecut in nefiinta, după ce a fost spulberat de un autoturism.

Un coleg de-al nostru care avea pasiunea de a se deplasa cu motocicleta a fost implicat intr-un eveniment rutier. Menirea acestei activitati este de a avea cat mai putine accidente, in special cu decesul celor care-s implicati“, a spus Ion Niculae, Politia Rutiera Dambovita.

Campania “Egalitate in trafic” va avea loc si anul urmator, sustin organizatorii, care au de gand sa invite motociclisti si din afara tarii.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial