8 mai 2024
VIDEO – Mamă și fiu, uciși de fostul iubit al femeii, în curtea bisericii din Mihăeşti, Argeş

VIDEO – Mamă și fiu, uciși de fostul iubit al femeii, în curtea bisericii din Mihăeşti, Argeş

Scene înfiorătoare s-au petrecut duminică în comuna Mihăești, județul Argeș. O mamă și fiul său, un adolescent de 14 ani, au fost uciși de fostul iubit al femeii, în curtea unei biserici.

Întâi a fost lovit copilul, care încercase să-și apere mama. Orbit de furie, individul l-a urmărit până în poarta bisericii, unde i-a luat viața. După ce a ucis-o și pe fostă iubită, bărbatul a încercat să-și ia zilele.

A fost oprit de unul dintre polițiștii chemați de localnici şi dus la spital, în stare gravă.

Bărbatul de 42 de ani nu era împăcat cu gândul că femeia, cu care a avut o relaţie până acum un an, îşi refăcuse viaţa şi nu mai voia să ştie de el. O urmărea de ceva vreme, spun cunoscuţii.

Duminică, tânăra a plecat spre biserică, împreună cu fiul de 14 ani, ca să aprindă lumânări în amintirea părinţilor săi. Acolo a fost atacată de fostul iubit. A intervenit băiatul, disperat să-şi apere mama. Fără să-i pese că are în faţă un adolescent, individul a scos un cuţit.

Băiatul a fugit spre biserică, dar s-a împiedicat la poartă şi a căzut. Acolo, bărbatul l-a atacat din nou şi l-a lăsat în agonie. Un sătean care l-a văzut la pământ, fără suflare, a crezut că a fost lovit de o maşină şi a sunat la 112, dar şi la preotul din sat.

Preotul venise cu soţia lui. Femeia a asistat la altă scenă şocantă: mama băiatului, care căutase adăpost în curtea bisericii, fusese prinsă din urmă de bărbatul ieşit din minţi şi lovită cu arma albă de mai multe ori. Zăcea, fără suflare, sub atacatorul care încerca să-şi pună capăt vieţii. A fost oprit de unul dintre poliţişti.

Biserica unde au avut loc scenele înfiorătoare a fost împânzită de poliţişti, jandarmi şi de mascaţi. Veştile îngrozitoare s-au răspândit repede în sat. Fostul soţ al femeii, tatăl copilului, a venit într-un suflet.

Actualul iubit spune că, în ultimele săptămâni, individul o urmărise de mai multe ori pe femeie şi a agresat-o.

Paul Bentoiu, actualul concubin: „A tras de ea, de copil.

Agresorul va fi supus, luni, unei evaluări neurologice şi psihiatrice, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti.

“Bărbatul a fost adus, duminică, (…) în stare de semiconştienţă. Prezenta o plagă deschisă la nivelul gâtului. După ce a fost evaluat de specialiştii din Unitatea de Primiri Urgenţe, a fost dus în sala de operaţii. Intervenţia chirurgicală a decurs bine. După o noapte petrecută în ATI, pacientul a fost mutat în Secţia ORL. Este conştient, stabil, urmează să fie evaluat neurologic şi psihiatric”, se precizează într-o informare transmisă de SJU Piteşti.

Ancheta a fost preluată de un procuror. Medicii legişti vor stabili cu exactitate modul în care şi-au pierdut viaţa femeia şi fiul ei. Femeia ar fi împlinit marți 38 de ani.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial