26 aprilie 2024
VIDEO! Jaf la o farmacie din Târgovişte! Uite cum a şmanglit un infractor geanta farmacistei!

VIDEO! Jaf la o farmacie din Târgovişte! Uite cum a şmanglit un infractor geanta farmacistei!

Jaf intr-o farmacie din Targoviste! Un individ necunoscut i-a furat geanta uneia dintre farmaciste, ziua-n amiaza mare. A avut complici, spun anchetatorii, care au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Acolo se vede clar cum un tanar o trimite pe farmacista sa-i aduca diverse produse de pe raft, in timp ce un altul baga mana dupa tejghea si ii inhata geanta. Imediat dupa s-au facut nevazuti, dar acum au politistii pe urme si risca inchisoarea.

La o jumatate de ora dupa jaf, farmacista a avut nevoie de niste lucruri din geanta. A ramas stupefiata cand a realizat ca tinerii o furasera si o lasasera fara 150 de lei si actele de identitate.

Colegele farmacistei se tem sa nu fie si ele tinta hotilor si isi iau masuri de precautie.

Politistii spun ca au deja un cerc de suspecti. I-au identificat si urmeaza sa-i aduca la audieri. “Fiind vizionate imaginile, au fost identificati autorii furtului si in continuare se desfasoara cercetari pentru prinderea acestora si recuperarea prejudiciului”, a declarat pentru mariusbuga.ro cms.sef Adrian Antofie, comandantul Politiei Targoviste.

Daca vor fi gasiti vinovati, pentru furt calificat, indivizii ar putea sta intre 3 si 15 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial