20 aprilie 2024
VIDEO! Imagini nerecomandate minorilor! De ce a sărit la bătaie un profesor din Dâmboviţa!

VIDEO! Imagini nerecomandate minorilor! De ce a sărit la bătaie un profesor din Dâmboviţa!

profiScene incredibile s-au derulat miercuri in timpul serbarii de intai iunie organizate intr-o localitate din Dambovita. Profesorul de sport a lovit-o pe profesoara de chimie de fata cu toti copiii, parintii si colegii de cancelarie.

Femeia in varsta de 30 de ani sustine ca barbatul a facut o obsesie pentru ea si o hartuieste. De celalalta parte, profesorul de sport un tanar de 25 de ani, sustine ca a avut o relatie intima cu ea, dar si-a iesit din fire cand a afla ca profesoara il inseala.

Serbarea de intai iunie s-a tinut in curtea Primariei Hulubesti, iar camerele de supraveghere au surprins scena. Se vede clar cum profesorul de sport se duce glont spre profesoara de chimie, o smuceste, apoi o loveste.

Femeia, casatorita, cu doi copii, sustine ca tanarul ei coleg o hartuieste inca de anul trecut de cand au predat amandoi la aceeasi scoala.

Profesoara agresata: “El a facut o obsesie fata de mine. Da, a fost vorba de iubire, el stie de ce. Si atunci a facut o criza de gelozie, dupa cate imi dau eu seama, dar nu stiu de ce ca nu avea motiv sa faca asta.”

Profesorul de sport in varsta de 25 de ani regreta izbucnirea, dar sustine ca are mesaje si fotografii care atesta ca intre el si fosta colega de chimie s-au derulat in trecut scene tandre.

Profesorul de sport: “Am avut o reactie mai urata, nu mi-am dat seama ce fac. Regret totul.”
Reporter: “Din ce cauza s-a ajuns la aceasta situatie?”
Profesorul de sport: “Am avut o discutie telefonica cu fosta mea prietena, pot sa spun.”
Reporter: “Ati avut o relatie intima cu doamna profesor?”
Profesorul de sport: “Nu pot sa vorbesc despre asta acum momentan, o sa vina vremea daca o sa fie cazul.”

Directorul scolii stia de mai multa vreme ca intre cei doi profesori au aparut discutii, dar nu se astepta sa se ajunga la bataie in public si reclamatii la politie.

Ion Matei, directorul Scolii Generale Hulubesti: “El mi-a spus ca i-a facut o plangere pentru hartuire sexuala la politie si din cauza aceasta am intervenit cum am putut, imi pare rau, i-am spus sa nu se ajunga la fapte regretabile.”

imediat dupa incident, profesoara a mers la politie unde a depus o plangere impotriva barbatului. Acum, profesorul este cercetat pentru loviri si alte violente.

Profesoara de chimie este dispusa sa renunte la plangere daca profesorul de sport, care preda acum la o scoala invecinata, promite sa nu se mai apropie de ea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial