25 aprilie 2024
VIDEO! Doi dâmboviţeni au dat atacul într-o maşină! Prinderea lor, filmată de un trecător!

VIDEO! Doi dâmboviţeni au dat atacul într-o maşină! Prinderea lor, filmată de un trecător!

bzDoi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa au fost prinşi de poliţişti buzoieni la scurt timp după ce au furat o geantă cu 4.500 de lei dintr-o maşină. Mașina infractorilor a fost interceptată de poliţişti în trafic, aproape de ieșirea din oraș, iar toată operațiunea a fost filmată de un martor. 

Pe înregistrare apare un autoturism Cielo oprit în trafic de polițiștii rutieri, în jurul căruia se mobilizează în numai câteva minute și mascații de la Intervenție Rapidă. Cei doi infractori au cătușe la mâini și asistă la perchezițiile efectuate de polițiști. 

Potrivit poliției, protagoniștii scenei sunt doi dâmbovițeni, unul de 45 de ani, iar celălalt de 41 de ani, care au fost prinși la scurt timp după ce au comis un furt dintr-un autoturism. Fapta a fost sesizată unei patrule de poliţie de către un buzoian, care a precizat că un bărbat a spart geamul lateral al unui autoturismului său şi a sustras din interior o geantă ce conţinea documente personale şi bani.
 
Hoțul a părăsit zona împreună cu un alt bărbat, într-un autoturism înmatriculat în judeţul Dâmboviţa. Autovehiculul a fost dat imediat în consemn dispozitivului de siguranţă publică, iar la scurt timp a fost interceptat pe bulevardul Unirii, în apropierea zonei Bariera Ploieşti.
 
Prejudiciul, în valoare totală de 4.500 de lei, a fost recuperat integral, iar cei doi dâmbovițeni s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial