23 februarie 2024
VIDEO – Descoperire şocantă pe islazul din comuna Corbii Mari

VIDEO – Descoperire şocantă pe islazul din comuna Corbii Mari

Descoperire șocantă, marți după-amiază, în satul Vadu Stanchii din comuna Corbii Mari. O femeie de 78 de ani a fost găsită moartă într-o fântână.

Apropiații spun că era în depresie, după ce îi murise un băiat, iar anchetatorii urmează să lămurească dacă a fost vorba despre o moarte accidentală sau despre o sinucidere.

Femeia avea cinci copii, la casele lor. Era în depresie, spun apropiații ei după ce își pierduse unul dintre băieți, în urmă cu câțiva ani. Marți dimineață a plecat de acasă și nimeni nu mai știa nimic de ea. Soțul și rudele au plecat imediat să o caute.

Am căutat-o pe vale, malul apei, prin stufurile alea. Mi-a spus o vecină: a plecat la grâu, de pădure, că așa se zice aici, de pădure. Am venit cu fiul meu, s-a uitat și a găsit-o aici”, a povestit soțul femeii.

Oamenilor nu le este clar deocamdată dacă femeia a alunecat în fântână sau și-a pus capăt zilelor și așteaptă ca anchetatorii să lămurească lucrurile.

La fața locului au ajuns echipajele de la descarcerare, ambulanță și pompieri. Militarii au scos în cele din urmă victima din fântâna, dar femeia nu mai avea semne vitale.

Nu s-a mai putut face nimic, s-a constatat decesul”, a spus Mihaeal Ciobanu, asistent medical de la Serviciul de Ambulanță Titu.

O adâncime de aproximativ 15 metri, victima a fost scoasă cu ajutorul descarcerării și a alpiniștilor”, a declarat căpitanul Claudiu Stan, locţiitor al comandantului de la Detașamentul de pompieri Târgoviște.

Cazul a fost preluat și de polițiști. Aceștia au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească exact în ce împrejurări a survenit dceesul femeii.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial