28 martie 2024
VIDEO – Colegii i-au făcut o surpriză de neuitat Vasilicăi Stan, bucătăreasa cu voce de aur, care concurează la Românii au Talent

VIDEO – Colegii i-au făcut o surpriză de neuitat Vasilicăi Stan, bucătăreasa cu voce de aur, care concurează la Românii au Talent

A fost bucurie şi muzică, în bucătăria Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, în judeţul Dâmboviţa.  

Colegii i-au făcut o surpriză de neuitat Vasilicăi Stan, bucătăreasa cu voce de aur, care concurează la Românii au Talent.

Cu toţii au rămas uimiţi când au văzut-o cântând în ultima ediţie a vestitului show de talente, şi au decis să îi serbeze succesul.

Vasilica Stan lucrează de mai bine de 20 de ani în bucătăria Spitalului Judeţean din Târgovişte. Şi-a dorit de mică să devină cântăreaţă, dar piedicile vieţii nu au lăsat-o să îşi urmeze visul. În cele din urmă şi-a luat inima în dinţi şi a decis să participe la Românii au Talent, unde a interpretat una dintre cele mai îndrăgite piese ale Angelei Similea. A impresionat şi publicul, și juriul.

Colegii şi prietenii Vasilicăi au rămas uimiți când au văzut-o la televizor, aşa că au pus la cale o surpriză de neuitat.

Vasilica Stan concurentă, Românii au talent: „Am visat toată viaţa să cânt, am cântat în baie doar, la colege. Îndrăzneala mea a fost să mă duc la Românii au talent!”.

Colega bucătăresei: „Eu sunt profund emoţionată, nu îmi luaţi interviu că încep să plâng acum, că nu mă pot abţine de vineri într-una”.

La final, Vasilica i-a încântat pe toţi cei prezenţi cu piesă cu care a cucerit juriul emisiunii.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial