26 aprilie 2024
VIDEO – Cinci oameni, salvaţi la limită dintr-o casă cuprinsă de flăcări, azi-noapte, la Măneşti

VIDEO – Cinci oameni, salvaţi la limită dintr-o casă cuprinsă de flăcări, azi-noapte, la Măneşti

Cinci oameni dintr-un sat din Dâmboviţa, printre care doi copii, au scăpat la limită, miercuri seară, dintr-o locuinţă cuprinsă de flăcări.

Un vecin a văzut întâmplător un fum gros şi apoi incendiul violent care le-a cuprins acoperişul. Omul a strigat cât a putut de tare până când cei aflaţi în locuinţă l-au auzit şi au ieşit înainte ca flăcările să ajungă la ei.

Incendiul s-a produs într-o gospodărie din comuna Măneşti. În casa aflată în construcţie locuiesc doi tineri cu copiii lor, un bebeluş de trei luni şi un copil de cinci ani, împreună cu bunicul lor. Oamenii povestesc că se culcaseră când au auzit ţipetele unui vecin care îi alerta că locuinţa lor era în flăcări.

Raul Badea, proprietarul casei: „A luat foc, mobilă, haine, lemne uscate, ce era în pod, căpriori, vreo scânteie, ceva de la un coş”.

Elena Badea, bunica proprietarului: „În zece minute m-am uitat eu, după zece minute erau flăcări”.

Vecinii sunt impresionaţi de necazul tinerei familii aflate la început de drum, şi spun că îi vor ajuta fiecare cu ce poate, pentru a-şi repara locuinţa distrusă în mare parte de flăcări.

Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au sosit trei autospeciale de la pompieri. Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi urmează să lămurească exact din ce cauză au pornit flăcările.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial