28 aprilie 2024

VIDEO! Cinci bărbați s-au prăpădit unul după altul! Polițiștii fac cercetări pentru UCIDERE DIN CULPĂ!

morte3Cinci barbati s-au prapadit in ultima luna la Morteni, in Dambovita, iar politistii cred ca decesele au legatura intre ele.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca moartea sa li se fi tras de la alcoolul pe care obisnuiau sa il consume si care putea fi contrafacut.

morteSirul nefiresc de decese intr-un interval foarte scurt, in aceeasi comunitate, a alertat politia. Niciunul dintre cei cinci barbati nu parea bolnav, iar moartea, in cazul fiecaruia, a fost subita.

Anchetatorii au incercat sa descopere ce ii leaga pe acesti oameni. morte2Au aflat ca toti erau impatimiti ai alcoolului si isi petreceau mult timp la crasma din sat. Asa a aparut suspiciunea ca nu cumva alcoolul sa fi fost de vina. Au trimis probe la analize si asteapta acum raspunsul.

morte1Nu ar fi primul caz de acest fel in tara noastra. La inceputul lui 2013, s-au inregistrat in Bihor zeci de decese provocate de o bautura ce continea o concentratie prea mare de alcool metilic.

Trei dintre barbatii decedati nu trecusera de 50 de ani. Rudele ii stiau sanatosi tun, la fel ca si pe ceilalti doi, mai in varsta.

“N-au fost nici in etate, au fost tineri. Patima asta au avut-o cu alcoolul… Au baut si bere, si tuica”, spune un vecin.

Barbatii din localitate banuiesc ca bautura ar fi fost contrafacuta. Nu ar fi prima oara, spun ei, cand alcoolul are urmari neasteptate.

Niciunul dintre cele cinci decese nu are o cauza medicala clara, tocmai de aceea politistii au deschis ancheta si au trimis probe la Institutul National de Medicina Legala “Mina Minovici”.

Agent principal Adelina Torcica, purtator de cuvant IPJ Dambovita: “Politistii au intocmit dosare penale sub aspectul infractiunii de ucidere din culpa, pentru fiecare caz in parte. La finalizarea cercetarii se va propune solutie legala prin Parchet.”

In urma cu patru ani, in judetul Bihor, s-au inregistrat zeci de decese similare. Anchetatorii au constatat ca o fabrica folosise in produsul sau o concentratie mult prea mare de alcool metilic. Consumata constant, in cantitate mare, substanta poate ucide. Cei patru administratori ai firmei respective au fost trimisi in judecata.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial