19 aprilie 2024

VIDEO! Ce a mărturisit violatorul din Târgovişte după ce a ieşit de la audieri

viold5Un tanar de 19 ani din Dambovita, cu retard mintal, a trait o experienta traumatizanta, pe o strada din Targoviste.

Un barbat de 28 de ani l-a ademenit in spatele unor blocuri unde, sub amenintarea cu moartea, l-a violat. Intamplarea a fost descoperita de un echipaj al politiei locale care trecea intamplator pe acolo. Suspectul a fost retinut iar procurorii le-au cerut judecatorilor sa il aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Prins in flagrant de echipajul politiei locale, suspectul n-a mai avut cum sa nege faptele. Si-a recunoscut imediat vinovatia. Tanarul abuzat este dintr-un sat de langa Targoviste iar aseara venise la un spectacol din centrul orasului. Era trecut de miezul noptii cand a decis sa ia un autobuz catre casa. Dar, pe drumul spre statie, a fost acostat de un necunoscut.

“Eu cred ca s-a ratacit, noaptea asa si a intrebat un baiat ca vrea sa mearga in statia de autobuz. Si a zis asta ca il ia el. Si a profitat de el”, spune bunica victimei

Agresorul si-a ademenit victima intr-un loc intunecat. Amenintat cu moartea, tanarul i s-a supus.

Raluca Vacariuc: purtatorul de cuvant al Politiei Locale Targoviste: “O patrula din cadrul Politiei Locale Targoviste s-a sesizat din oficiu ca pe strada Poet Grigore Alexandrescu, intr-o zona intunecata, doua persoane de sex masculin intretineau relatii sexuale.”

Suspectul a fost incatusat pe loc si, cu toate ca si-a recunoscut vina, procurorii cer sa fie trimis dupa gratii pe durata cercetarilor. Barbatul a mai fost condamnat in trecut pentru furt.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial