29 martie 2024
VIDEO! Caz cutremurător la Găeşti! Uite ce durere e pe această familie!

VIDEO! Caz cutremurător la Găeşti! Uite ce durere e pe această familie!

cirozag3Caz dureros, la Gaesti, in Dambovita. Intr-o cladire parasita, fara apa, curent electric sau gaze, parintii a trei copii cer cu disperare ajutor.

cirozagBarbatul, zidar de meserie, este grav bolnav de ciroza si nu mai poate sa munceasca sa-si intretina familia. Pentru ca nu mai faceau fata greutatilor, parintii au pastrat acasa doar mezinul, de cinci ani, insa pe cei doi copii mai mari, de 7 si 9 ani, i-au trimis la bunici. Ar vrea sa-si vada familia reintregita, insa fara sprijinul oamenilor cu suflet le este imposibil.

In urma cu un an, Gabriel Ene a inceput sa se simta tot mai rau. A mers la spital, iar doctorii l-au certat ca a dus prea multa vreme boala pe picioare, fara sa se planga. Trebuie sa faca urgent un transplant de ficat.

cirozag2Gabriel Ene are nevoie urgent de ajutor. Are nevoie de un donator care sa ii salveze viata, dar si de oameni buni care sa il ajute sa isi aduca din nou copiii alaturi.

Cum nu mai au bani de chirie, sotii Ene locuiesc intr-o cladire dezafectata. Au mai carpit peretii pe ici, pe colo si si-au amenjat doua camere, unde gatesc si dorm. Din cei 400 de lei care le intra lunar in casa, 360 se duc pe medicamente.

Gabriel Ene: “Sa imi dea Dumnezeu sanatate, sa ma fac bine, sa muncesc ca inainte, de cand am picat cu boala, eu am dat sa muncesc, dar nu pot”.

Parintii se straduiesc sa asigure, totusi, copilului ramas langa ei o viata normala. Ii macina insa dorul de fetita de 9 ani, trimisa la bunicii materni, si de baietelul mijlociu, de 7 ani, dat la parintii tatalui sau.

cirozag1Elena Ene: “Ei iti cer de mancare, sunt zile cand nu au ce sa manance, am o coaja de paine si le dau, nu mai mananc eu si sotul. Daca as avea o posibilitate, as sta cu copiii langa mine”.

Acasa a mai ramas doar cel mic, Emil. La 5 ani, are o minte sclipitoare, spun cei de la gradinita. Rudele si vecinii au incercat sa ajute aceasta familie greu incercata, dar nici ei nu isi permit prea mult.

Barbatul este programat luna viitoare la spitalul Fundeni, la control. Cum inca nu s-a gasit un donator de ficat pentru el, ramane pe lista de asteptare si isi prelungeste viata cu ajutorul medicamentelor.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial