2 mai 2024
VIDEO – Bătrână bolnavă, umilită şi chinuită. Fiul i-a legat poarta cu sârmă, după ce a câştigat un proces

VIDEO – Bătrână bolnavă, umilită şi chinuită. Fiul i-a legat poarta cu sârmă, după ce a câştigat un proces

batrLa 81 de ani, o batrana din Comisani a ajuns sa fie umilita in propria gospodarie. Femeia are patru copii si, dupa ce a decis sa-i lase casa si terenul uneia dintre fete, unul dintre fii le-a dat in judecata pe amandoua.

A obtinut o parte importanta din avere, printre care si terenul pe unde se face accesul in curte. Asa se face ca femeia, care sufera de un handicap grav si e dependenta de insulina, a fost nevoita acum sa intre in curte printr-o gaura facuta in gard.

batr1Odata ce femeia a fost externata din spital, rudele ei s-au vazut nevoite sa rupa gardul pentru a o duce in casa. Batrana a ajuns in aceasta situatie dupa ce, in urma cu opt ani, a decis sa ii lase casa si cei 1200 de metri patrati de teren uneia dintre fiice. Unul dintre baieti nu a fost de acord si a hotarat sa le poarte prin tribunale. Barbatul a obtinut astfel o parte din locuinta, dar si din teren, printre care si accesul in curte.

Mariana Cazaceanu, fiica proprietarei: “Fratele nu permite, el a legat portile in urma punerii in posesie si nu ne mai permite sa intram cu ambulanta pe proprietatea noastra… Cu o persoana cu handicap, in situatia aceasta ne este foarte greu.”

Norica Barlog, fiica proprietarei: “Uitati ca e desfacut, taiat, n-avem ce sa facem… Acum sa vedem cu intram cu mama mea, sa vedem cum o bagam pe aici… In ce hal am ajuns… a legat portile si nu da voie sa intram pe porti.

Si vecinii sunt impresionati de drama batranei de 81 de ani, mai ales ca, de ani buni, fiul, care ii vrea averea, nici macar nu a mai trecut sa o vada.

“Mama fara un picior si el nu a intrat sa o vada. Strigator la cer!” – este indignat un vecin.

baAm incercat sa stam de vorba si cu barbatul, insa acesta este de negasit. Numarul de telefon este inchis, iar rudele spun ca ar fi plecat la munca. Intre timp, mama sa a fost nevoita sa ajunga acasa prin gardul proprietatii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial