18 aprilie 2024

VIDEO: Bărbat din Târgoviște, acuzat de soție că si-a abuzat fiica de 14 ani. “E copilul meu, nici prin cap nu mi-a trecut”

violtAcuzatii grave ii sunt aduse unui barbat, de 41 de ani, din Targoviste.

Sotia lui l-a reclamat la politie ca ar fi abuzat-o pe fiica lor cea mare, de 14 ani. Individul sustine insa ca este nevinovat si ca totul este doar in imaginatia nevestei. Femeia a cerut ajutor la Directia pentru Protectia Drepturilor Copilului, iar politistii au inceput cercetarile.

Cei doi soti sunt casatoriti de 16 ani si au impreuna 6 fete, cu varste intre 4 si 14 ani. Mama lor a sunat la Directia pentru Protectia Copilului si a declarat ca sotul ei ar fi batjocorit-o pe cea mai mare dintre copile. Imediat, asistentii sociali s-au dus acolo.

Cerasela Gurgu, purtator de cuvant DGASPC Dambovita: “A existat o suspiciune de abuz, cum ca tatal ar fi abuzat una dintre fete. Mama a fost indrumata sa se adreseze si politiei. Reprezentantii institutiei noastre au discutat si cu mama si aceasta a decis sa mearga intr-un centru.

Barbatul acuzat sustine ca nu este capabil de o asemenea grozavie si ca in realitate sotia lui vrea sa-i faca rau.

Tatal acuzat: “Nu am avut niciodata nicio relatie cu fata mea. E copilul meu, nici prin cap nu mi-a trecut. Si daca intram in casa, aici la ele, incepea sa ma zgorneasca din casa, sa nu mai stau aici.

Mai mult, barbatul spune ca in ultima vreme sotia lui devenise din ce in ce mai geloasa si il acuza deseori de infidelitate.

Tatal acuzat: “Imi scotea ochii cu o cumnata de a mea si cu o sora de aici. Si cu vecinele de aici, si cu nevasta varului meu, ca umblu eu cu ea, ca toate femeile sunt ale mele.

Femeia a plecat de acasa impreuna cu fiicele sale, insa tocmai cea despre care se spune ca ar fi fost abuzata a refuzat sa o insoteasca. Ea se afla acum in grija bunicii paterne.

Femeia si fiicele ei au fost duse intr-un centru pentru victimele violentei in familie. Intre timp, politistii au deschis dosar penal pe numele barbatului si continua cercetarile.

Presupusa victima urmeaza sa fie dusa la Serviciul de Medicina Legala, pentru o expertiza de specialitate. Atat ea, cat si surorile sale, vor sta de vorba si cu un psiholog.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial