4 mai 2024
VIDEO! Amintiri din “Apartamentul Groazei”. Ucigaşul femeii din râul Argeş a povestit masacrul în detalii

VIDEO! Amintiri din “Apartamentul Groazei”. Ucigaşul femeii din râul Argeş a povestit masacrul în detalii

Pe masura ce inainteaza ancheta, ies la iveala detalii infioratoare in cazul femeii din Topoloveni, ucisa de un recidivist eliberat conditionat, culmea, pentru buna purtare.

Victima, in varsta de 36 de ani si mama unei fetite, a fost initial violata. Dupa ce i-a luat zilele, calaul a taiat-o pe bucati in apartamentul lui. In aceasta dupa-amiaza, anchetatorii au gasit si capul femeii.

Florin Minzararu a fost adus vineri in apartamentul groazei, unde procurorii au reconstituti firul evenimentelor.

Recidivistul sadic a luat-o pe tanara la ocazie, apoi au ajuns la podul de la Cateasca. In aceasta zona ar fi violat-o. Stau dovada hainele victimei gasite acum cietva zile.

Apoi ar fi ucis-o si, ca sa scape de cadavru, suspectul se intoarce in apartamentul lui din Topoloveni. Atat de macabru a fost incat a dus trupul femeii in brate pe scari pana la etajul doi unde a taiat in bucati cadavrul.

Apoi, s-a intors la pod si a aruncat sacul in care se afla trupul. Mai multe surse din randul anchetatorilor spun ca barbatul in varsta de 37 de ani a plans si a spus ca regreta tot ce a facut.

Anchetatorii au gasit vineri si capul femeii, in apropierea locului unde acum doua zile apele raului Arges au scos la suprafata si un brat.

Florin Manzararu este un recidivist eliberat acum mai bine de o luna din penitenciarul Targu Jiu pentru ca a violat o tanara pe care a si scrijelit-o cu un cuter. Acum, judecatorii au decis sa-l aresteze pentru 29 de zile.

Probele prezentate de procurori i-au convins ca barbatul este un pericol public. Acuzat de omor deosebit de grav, talharie si profanare de cadavre, ar putea sta in inchisoare pe viata.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial