29 martie 2024
VIDEO: Accident înfiorător la Găești. Doi oameni au murit, un adolescent este în stare gravă

VIDEO: Accident înfiorător la Găești. Doi oameni au murit, un adolescent este în stare gravă

Webp.net-resizeimage-18Tragedie, azi-noapte, la intrarea in orasul Gaesti, pe Drumul Național 61, langa benzinăria Rodiv.

Webp.net-resizeimage-17Un tanar, de 20 de ani și un prieten de-al sau, de 43 de ani au decedat, iar un adolescent de 14 ani care era cu ei in mașina este in stare gravă, după ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un stâlp.

Se pare ca nenorocirea s-ar fi întâmplat după ce o alta mașina le-ar fi tăiat calea celor trei, însă după nenorocire celălat sofer s-ar fi făcut nevăzut.

Webp.net-resizeimage-19La fata locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la Ambulanta, poliție și pompieri. Din păcate însă, manevrele de resuscitare nu i-au mai ajutat pe șoferul, de 20 de ani și pe pasagerul, de 43 de ani.

Adolescentul de 14 ani, care se afla pe bancheta din spate a masinii, a fost dus de urgentă la spitalul județean din Targoviste.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa S-o continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs teribilul accident.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial