26 aprilie 2024

Viceprimarul de la Titu a rămas fără funcţie pentru că nu a votat în favoarea PSD!

teodor-radoi„Eu sunt împăcat cu mine însumi pentru că am făcut tot ce se putea face pentru a aplana şi stinge acest conflict şi nu îmi reproşez nimic din punct de vedere politic şi nici din punct de vedere administrativ, poate îmi reproşez doar că am avut încredere prea multă în unii oameni.

Eu tot timpul am fost alături de domnul primar, de echipa de consilieri a Partidului Naţional Liberal atât în iniţiative, cât şi în celelalte proiecte pe care leam avut împreună, de aceea demiterea mea a fost fără o motivaţie clară, eu cred că a făcut-o dumnealui doar pentru a-şi satisface un orgoliu personal, fără să aibă o strategie bine definită, dovada fiind faptul că acum Primăria Titu este într-o criză administrativă neavând un viceprimar.

Referitor la decizia Consiliului Local, este dreptul meu şi cred că voi contesta în instanţă această demitere, întrucât consider că nu este o motivare plauzibilă, nu are nimic de-a face cu realitatea, dacă ar fi fost motive reale probabil domnul primar ar fi propus dumnealui excluderea mea, aşa a preferat să lase totul pe umerii celor 8 consilieri locali care, din păcate, îl lasă în continuare să greşească şi îi ascultă orbeşte ordinele.

Eu practic am fost pedepsit pentru că am avut curajul să am o opinie, am avut curajul să-mi menţin opinia, opinie împărtăşită de partid, dar şi de domnul primar, iniţial, dar care s-a modificat ulterior fără să cunosc motivul.

Am fost pedepsit pentru faptul că nu am votat o iniţiativă a partidului din opoziţie de la Titu, PSD, eu fiind viceprimar în funcţie de la PNL. Credeţi-mă că eu nu mai înţeleg nimic în momentul de faţă.”, a declarat fostul viceprimar al oraşului Titu, Teodor Rădoi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial