26 aprilie 2024
Vezi de ce a avut TENSIUNEA 13 CU 7 Gabriel Plăiaşu! “Am o frustrare!”

Vezi de ce a avut TENSIUNEA 13 CU 7 Gabriel Plăiaşu! “Am o frustrare!”

Deputatul PNL, Gabriel Plaiasu, a declarat in exclusivitate pentru Db24news.ro ca este profund nemultumit si frustrat de modul in care a aflat ca nu va mai fi candidatul PNL pe Colegiul 1 Fieni la Camera Deputatilor!

El a marturisit ca a aflat acest lucru cu putin timp inainte de conferinta de presa in care a fost anuntata oficial lista candidatilor USL la alegerile parlamentare.

“Tensiunea mea este inca 13 cu 7, am o nemultumire si o frustrare legata de modul in care am aflat ca nu voi mai avea privilegiul de a candida.

Meritam o sansa in Colegiul Fieni. Dar, biroul a hotarat ca, pentru maximizarea rezultatelor, e bine sa candieze domnul Vasile Horga.

Este vorba despre niste analize sociologice facute, care l-au dat pe Horga castigator in colegiu. Am o frustrare legata de lipsa de incredere in candidatura mea, dar nu pot sa ies din front si sa spun lucruri neconventionale.

Partidul nu are nicio vina, decizia apartine oamenilor”, a declarat Plaiasu. “Raman in continuare atasat de PNL”, a spus subtil deputatul. Are, insa, de facut unele reprosuri, presedintelui interimar al PNL Dambovita, Mihai Volintiru.

“Reprosul meu este ca nu mi-a facut niciun repros, asa cum a declarat in conferinta de presa, ca mi-ar fi facut reprosuri in particular”.

Intrebat daca i s-a oferit ceva in compensatie pentru ca a fost “tras pe dreapta”, Plaiasu a recunoscut ca se poarta “discutii la varf” pentru perspectiva sa politica, nuantand, insa, ca nu mai are incredere decat in familia sa.

“Nu-mi doresc o functie executiva pentru ca mi-ar ingradi planul de a-mi consolida cariera politica”, a mai adaugat liberalul. Se pare ca acesta a fost tras pe linie moarta si in ceea ce priveste campania electorala, admitand ca nu stie care ii este locul…

sursa – db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial