25 aprilie 2024
VEŞTI BUNE! În Dâmboviţa, toate drumurile judeţene şi naţionale au fost deszăpezite!

VEŞTI BUNE! În Dâmboviţa, toate drumurile judeţene şi naţionale au fost deszăpezite!

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la trafic că drumurile judeţene şi drumurile naţionale au fost deszăpezite, în acest moment circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă. În după-amiaza zilei de joi, 26 ianuarie şi azi noapte echipele de intervenţie ale Consiliului Judeţean Dâmboviţa au acţionat pe drumurile naţionale şi pe autostrada Bucureşti – Piteşti(A1), alături de lucrătorii de la Drumuri Naţionale, Crucea Roşie, Jandarmerie, Armată şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Pe Autostrada Bucureşti – Piteşti(A1), până la ora 23:00 s-a reuşit dislocarea tuturor autoturismelor blocate în zăpadă, iar până la ora 3:00 de dimineaţă, şoferii de autovehicule grele rămaşi blocaţi în trafic au primit biscuiţi, ceai şi alte alimente.

De asemenea, comandamentul de urgenţă al Consiliului Judeţean Dâmboviţa s-a preocupat de amenajarea de spaţii de cazare în oraşul Găeşti, pentru a acorda asistenţă medicală tuturor persoanelor afectate de condiţiile meteo.

Totodată, echipajele SMURD au acordat suport pe tot parcursul acţiunilor de intervenţie.

Direcţia Tehnică şi Managementul Serviciilor Publice a Consiliului Judeţean Dâmboviţa recomandă conducătorilor de autovehicule atenţie sporită pe aceste rute, îndeosebi în tranzitarea zonelor afectate de fenomene meteorologice intense, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial