3 mai 2024
Vești extraordinare pentru comuna Butimanu! ”Începem marea asfaltare și o să avem și o bază sportivă modernă!”

Vești extraordinare pentru comuna Butimanu! ”Începem marea asfaltare și o să avem și o bază sportivă modernă!”

”Venim cu fapte, nu cu vorbe! Două proiecte extrem de importante vor prinde viață în comuna noastră, în curând.

Astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița am semnat contractul de asociere dintre Primăria Butimanu și CJ Dâmbovița pentru cele două investiții atât de mult așteptate de noi toți – modernizarea drumurilor și înființarea unui teren de sport sintetic.

Jumătate din suma necesară celor două proiecte vine de la Consiliul Județean, iar noi, Primăria comunei Butimanu contribuim cu cealaltă jumătate.

Așadar, în pofida cârcotașilor care spuneau că facem doar nimicuri în Butimanu, deși realitatea îi contrazice, cele două noi mari proiecte semnate astăzi dovedesc exact adevărul.

Așa cum v-am promis, lupt pentru dezvoltarea comunei Butimanu, este misiunea pe care o am încă din prima zi de mandat. O să vă țin la curent pe tot parcursul realizării celor două obiective de care v-am spus astăzi.Butimanu este o comună europeană, iar oamenii de aici merită respect și condiții decente.

Nu peste mult timp o să vedeți cum Drumul Comunal 159, Decindea – Bărbuceanu va fi schimbat radical în bine, iar toate străzile care la acest moment nu sunt asfaltate vor fi modernizate în scurt timp.

Rămân același om pe care îl știți. Împreună pentru o comună cu care să ne mândrim!

Cu prietenie, Gabriel Dragnea,

Primarul comunei Butimanu”

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial