4 martie 2024
Vestea începutului de an este aici! PRO TV anunță că show-ul Vocea României revine

Vestea începutului de an este aici! PRO TV anunță că show-ul Vocea României revine

Vestea începutului de an este aici!
PRO TV anunță că show-ul Vocea României revine

Un show care a scris istorie! Locul în care întoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas spre îndeplinirea visului de o viață: de a fi cunoscut de o viață întreagă pentru modul în care cânți! Este Vocea României… și revine, în curând, la PRO TV!
Toți cei care iubesc muzica, cred în vocea lor și au încrederea că trebuie să fie văzuți de întreaga țară sunt căutați! Căutările au început deja pe vocearomaniei.protv.ro, iar cei care își doresc să fie ascultați pot completa formularul de înscriere.
Ca în fiecare sezon, sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate.
Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, PRO TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de către pasionații de muzică. Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție!
Înscrie-te pentru sezonul 10 Vocea României, vino la preselecții și cucerește o țară întreagă cu timbrul tău vocal fantastic și cu abilitatea de a face spectacol!
Nu ratați toate noutățile cu privire la noul sezon pe rețelele sociale ale show-ului!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial