6 mai 2024
Ţuţuianu: “Taxa de habitat rămâne în 2014 la fel ca în 2013”

Ţuţuianu: “Taxa de habitat rămâne în 2014 la fel ca în 2013”

„Taxa de habitat rămâne în anul 2014 cea din anul 2013, adică în cuantum de 16 lei pentru gospodăriile care plătesc integral, respectiv 9 lei pentru gospodăriile care o plătesc parţial, 50 lei pentru instituţiile publice finanţate de la buget.

Menţinem acelea şi criterii de scutire a gospodăriilor şi am stabilit cu toţii ca procesul acesta de scutire să înceteze şi, din contră, trebuie să aducem să plătească măcar în parte cât mai multi cetăţeni din Dâmboviţa.

De asemenea, am stabilit o cotizaţie pentru anul 2014, plătită de Consiliul Judeţean, de 1.055.030 lei pe an, înseamnă 2 lei pe gospodărie pe an, plătibilă în rate lunare în termen de 30 de zile de la încheierea calendaristică a fiecarei luni, asta înseamna 12 rate.

Am stabilit şi o cotizaţie pentru unităţile administrativ-teritoriale, de 2 lei pe gospodărie fiecare UAT, de asemenea plătibile în rate lunare egale în 2014.

Am mai stabilit că toate UAT-urile care înregistrează restanţe la plata cotizaţiilor să le achite eşalonat în anul 2014, în 12 rate lunare egale.

S-a stabilit ca toate UAT-urile să adopte hotărâri de Consilii locale în luna noiembrie care să consimţească hotărârile din ADI Salubritate.

Suntem la momentul acesta în discuţii cu SUPERCOM pentru a relua negocierile pe partea de trecut, care ne apasă în continuare şi cu privire la care avem executare silită în curs”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial