28 martie 2024
USR a aflat parola PSD la Târgovişte – „Fără hoție ajungem departe”

USR a aflat parola PSD la Târgovişte – „Fără hoție ajungem departe”

usr-plus„Avem norocul să avem aici filiale ale ambelor partide și credem foarte mult că rezultatul pe care l-am avut în Dâmbovița, și în special în  Târgoviște, se datorează efortului făcut de aceste echipe, de-a lungul campaniei și a precampaniei. Vreau să mulțumesc celor 9191 de cetățeni din Târgoviște care ne-au votat și au avut încredere în noi, două voturi sunt ale părinților mei. (…)

Media obținută în Târgoviște este chiar peste media națională pe care a obținut-o Alianța USR PLUS și credem că este meritul campaniei, dar în primul rând meritul declarației pe care târgoviștenii au făcut-o că parola orașului este „fără hoție ajungem departe” decât cea care a fost impusă de alții. Suntem bucuroși că vom avea împreună 8 reprezentanți în Parlamentul European, care or să reprezinte acolo principala noastră promisiune, respectiv lupta anticorupție și bunăstarea care să fie simțită de fiecare român… Suntem conștienți că este prima din cele patru runde de alegeri”, a declarat Oana Țoiu, membru al Consiliului Național al PLUS.

„Aș vrea să transmit mulțumirile noastre către toți reprezentanții din secțiile de votare care au asigurat corectitudinea votului. În ceea ce privește planul parlamentar, văzând ceea ce s-a întâmplat în Diaspora, noi am adus aminte întregii clase politice de proiectul de lege a votului electronic, depus de USR, și considerăm că este momentul politic, săptămâna aceasta, ca proiectul să intre în dezbatere parlamentară și în cât mai rapidă adoptare.

De asemenea, ca o consecință sau ca un ecou al campaniei electorale, nu doar a noastră, considerăm că săptămâna aceasta,  proiectul depus, tot de USR, anterior, de abrogare a pensiilor speciale ale  parlamentarilor trebuie să intre în dezbatere și să fie adoptat. Am susținut de foarte mult timp acest lucru, înțeleg că există, cel puțin la nivel declarativ, susținere pentru acest proiect și din partea PSD.

Acum este momentul, și nu mai târziu, să abrogăm această nedreptate, pentru că democrația din România trebuie întărită. Un alt proiect care trebuie să intre săptămâna aceasta în dezbatere parlamentară este alegerea primarilor din două tururi… Sunt o mulțime de alte chestiuni, inclusiv cele referitoare la corectarea şi abrogarea OG 114 despre care credem că trebuie să intre imediat în dezbatere parlamentară”, a spus deputatul USR, Cristian Seidler.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial