28 aprilie 2024
Urban Titu, la egalitate cu FCM Târgovişte!

Urban Titu, la egalitate cu FCM Târgovişte!

ufcmUrban Titu a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susţinută în această după-amiază, în compania lui FCM Târgovişte. Gruparea din sudul judeţului a avut posibilitatea cuceririi tuturor punctelor, dar principalii oameni de gol ai lui Adrian Neaga nu s-au aflat în zi de graţie.

Într-o dispută în care arbitrajul a lăsat de dorit, incisivitatea Urbanului a apărut în urma intervenţiilor salvatoare ale portarului M. Mihai, la şuturile puternice ale lui Dumitru şi T. Calofir, din debutul  jocului.

Într-un interval de şapte minute, Titu ar fi putut modifica tabela în două rânduri, dar de fiecare dată s-a opus Zegheru. Masivul goal-keeper al Municipalului a respins în prima fază lobul lui Petculescu trimis lângă bară, după care s-a evidenţiat la şutul, din şase metri, al lui Cârstea, expediat la colţul scurt.

După cele două ocazii de gol irosite de „vişinii” jocul a scăzut în intensitate, desfăşurându-se mai mult la mijlocul terenului. Prima repriză a întâlnirii a luat sfârşit cu „torpila” lui Mândru, din afara careului, respinsă perfect de M. Mihai de la rădăcina barei. În actul secund, cuvântul de ordine a fost prudenţa de ambele părţi.

Astfel, fazele de poartă au fost tot mai rare, iar gafele de arbitraj tot mai mari. În minutul 66, arbitrul Porumbel i-a acordat eronat, în prima fază, cartonaş roşu lui Butoi, la un fault asupra lui Dragnea, după care, în urma unei discuţii cu asistentul Popovici, a revenit luând decizia corectă de a-i arăta doar cartonaş galben.

Pe final de joc, Urbanul a fost la un pas de deschiderea scorului de alte două ori. În prima fază, Mirescu a ratat desprinderea din zona careului mic, când şutul său, la centrarea lui Corbu, nu a prins spaţiul porţii, iar mai apoi, lovitura de cap al lui Avram, din şase metri, s-a scurs tot pe lângă buturile lui Zegheru.

De partea cealaltă, cea mai mare ocazie a fost irosită de Leţu, dintr-un şut de la 20 de metri. Pentru Urban, remiza înregistrată în duelul cu FCM Târgovişte s-a caracterizat ca fiind prima din actualul sezon.

 

Declaraţii

 

Adrian Neaga – antrenor Urban: „A fost un meci în care am luat doar un punct. Îmi felicit băieţii pentru dăruirea de care au dat dovadă pe teren. Mai avem mult de mucă până vom ajunge acolo unde ne dorim. Sperăm să obţinem mai multe puncte în meciurile care vor veni. Dacă nu am fi ratat acele ocazii clare de gol puteam învinge FCM-ul. Este bine că ne-am creat situaţii de a marca, iar pentru acest lucru îi felicit din suflet pe băieţi.Despre adversar nu o să vorbesc deoarece pe mine mă intersează doar echipa mea. Pentru noi urmează o deplasare foarte grea la CS Afumaţi, de unde sperăm să venim cu cel puţin un punct”.

 

Haralambie Becheanu – antrenor FCM: „Rezultatul din acest meci a fost unul echitabil. Ambele echipe au avut posibilitatea de a marca, dar în cele din urmă nici una nu a reuşit acest lucru. Nu comentez arbitrajul, dar totuşi cred că au fost unele scăpări. Titu mi s-a părut o echipă destul de puternică, care va avea multe de spus în acest campionat. Puteam bate Urbanul dacă am fi avut mai multă şansă”.

 

 

Urban Titu – FCM Târgovişte   0-0

 

Urban: M. Mihai – Pâslaru, Ştefănescu, Butoi (c), Mirescu (81 Dicu) – Ivaşcu (64 A. Stan), Petculescu – Corbu, Cârstea, Neguţ (58 Avram) – O. Stan (41 Rădescu). Antrenor: Adrian Neaga

 

FCM: Zegheru – I. Constantin, Coman (c), Oprea, Dumitru – T. Calofir (90 Lungeanu), Gâldău, Mândru, Maria – Dragnea, Leţu (89 Timofte). Antrenor: Haralambie Becheanu

 

Stadion: „Orăşenesc”. Au arbitrat: Valentin Porumbel (Olteniţa) – Ionuţ Babadag (Alexandria), Cătălin Alexandru Popovici (Ploieşti). Observatori FRF: Ioan Cristea şi Marian Rusen (ambii din Bucureşti).

 

Cartonaşe galbene: Butoi (68), Dicu (84)/ Timofte (86).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial