28 martie 2024

UNPR Dâmboviţa SARE LA GÂTUL PSD!

unpr1COMUNICAT DE PRESĂ

În ultima perioadă asistăm la dese atacuri ale liderilor PSD Dâmbovița la adresa UNPR. Este deplorabilă atitudinea și modul jovial prin care PSD încearcă să se impună pe scena politică dâmbovițeană.

Deranjați de faptul că UNPR se pregătește pentru confruntările electorale din 2016 și simțind cum li se clatină scaunele atât de confortabile, profesorul de drept – Adrian Țuțuianu și securistul de bine aciuat în PSD – Alexandru Oprea au început să facă evaluări și pronosticuri pentru scrutinurile electorale din 2016, stabilind de pe acum rezultatul votului care va avea loc peste un an.

Marele profesor de drept – Adrian Țuțuianu vine și vorbește despre neaveniții din politica dâmbovițeană și despre mărețul partid unic PSD, uitând să aducă în atenția opiniei publice cum și-a scris teza de doctorat. Poate ne raspunde la această întrebare! Cât de mult visează sărmanul politician după vremurile trecute și de glorie ale unei formațiuni politice în derivă, care se dezintegrează pe zi ce trece.

Mă întreb retoric de altfel, ce speranță mai pot avea primarii și membrii PSD într-un lider județean care își reclamă colegii și adoptă un limbaj injurios, numai pentru a-și acoperi neputințele omenești tot mai evidente.

Atacurile fară precedent din ultima perioadă, venite din partea ofițerului – Alexandru Oprea, mă determină să dau curs propunerilor unor cetățeni care-l cunosc foarte bine pe așa-zisul domn Oprea, care în activitatea sa administrativă și nu numai, s-a amestecat în multe activități care nu au miros de carnați sau salam, ci mai degrabă au iz penal, nerespectând regulile unui stat democratic.

Îi sugerez marelui politician Alexandru Oprea să respecte toate profesiile, pentru a nu-și prinde degetele în mașina de tocat cârnați, așa cum și-a prins urechile în mașina de cules informații.

Duritatea replicilor mele sper să dea de gândit competitorilor electorali din PSD, pentru că nu mă pot alia cu oameni care duc o luptă murdară și în detrimentul locuitorilor acestui județ.

UNPR și eu personal vom respecta regulile fair – play -ului în jocul politic, atât timp cât și ceilalți competitori vor face acest lucru .

 

 

 

Dumitru Miculescu,

Președinte UNPR Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial