27 aprilie 2024
Unde au fost mobilizați jandarmii dâmbovițeni în acest weekend

Unde au fost mobilizați jandarmii dâmbovițeni în acest weekend

COMUNICAT DE PRESĂ

Jandarmii  dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor în acest weekend

Duminică, 21 mai a.c., jandarmii dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor la mai multe activități cultural-artistice ocazionate de zilele comunelor Glodeni, Corbii Mari, Gura Șuții și Dragodana, precum și în orașul Fieni, unde se vor desfășura manifestări tradiționale cu prilejul sărbătorii Sf. Constantin și Elena. 

Pentru ca manifestările să decurgă în condiţii de siguranță, s-au constituit dispozitive de ordine publică, formate din efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, precum și ale altor instituții cu care se cooperează, care vor acționa în zonele de desfăşurare a activităților, dar şi în cele adiacente.

Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise, precum și prevenirea faptelor de natură antisocială.

Pe această cale adresăm participanţilor la aceste manifestări publice următoarele recomandări preventive:

  • să respecte măsurile adoptate de organizatori și ale structurilor de ordine publică pe timpul derulării evenimentelor;
  • să evite împlicarea în conflicte de orice natură;
  • să acorde atențe copiilor pentru a nu exista riscul de a se rătăci în mulțime;
  • să semnaleze, orice situație de pericol ori faptă antisocială, fie prin contact direct la patrulele de ordine și siguranță publică, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial