lun. sept. 16th, 2024

Scandal între doi soți din orașul Găești.

Femeia a cerut ajutorul autorităților din cauza certurilor cu bărbatul ei.

Polițiștii spun că au emis un ordin provizoriu prin care omului îi era interzis să se apropie la mai puțin de 50 de metri de locuința femeii, dar acesta ar fi încălcat măsura.

Măsura controlului judiciar pentru un bărbat bănuit de nerespectarea măsurilor stabilite printr-un ordin de protecție și amenințare

La data de 30 mai a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești – Formațiunea Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, față de un bărbat de 39 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că bănuitul, pe parcursul zilei de 30 mai a.c., ar fi contactat-o telefonic pe soția sa, o femeie, de 36 de ani, din Găești și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Totodată, pe parcursul serii, deși avea cunoștință despre măsurile impuse ca urmare a unui ordin de protecție provizoriu, bărbatul s-ar fi apropiat la mai puțin de 50 de metri de locuința soției sale.

Ieri, 31 mai a.c., cel în cauză a fost prezentat magistraților, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție și amenințare”, precizează Poliția Dâmbovița.