vin. oct. 18th, 2024

Un tractor a izbit o mașină, azi-dimineață, lângă Lungulețu.

Agenții sosiți acolo au constatat că bărbatul, de 31 de ani, aflat la volan are permisul de conducere anulat și s-ar fi aflat și sub influența băuturilor alcoolice, susțin reprezentanții IPJ Dâmbovița.

În urma impactului, o femeie, des 48 de ani, pasageră în autoturismul lovit, a fost rănită și transportată de ambulanță la spital.

O anchetă urmează să clarifice exact cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat de producerea acestuia.

Accident rutier în afara comunei Lungulețu

În dimineața de 12 octombrie a.c., în jurul orei 06:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara comunei Lungulețu.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 31 de ani, din localitate, în timp ce ar fi condus un ansamblu de vehicule rutier format dintr-un tractor și o remorcă, pe drumul județean 711A, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, din comuna Odobești.

În urma impactului, o femeie de 48 de ani, pasageră, a fost rănită. În plus, din verificările efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 31 de ani are permisul de conducere anulat, iar, în urma testării cu aparatul etilotest a acestuia pentru depistarea consumului de alcool, a fost indicat un rezultat cu valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului și dispunerea măsurilor prevăzute de lege”, a menționat poliția Dâmbovița.