10 mai 2024

Un târgoviştean periculos, reţinut pentru că a încălcat ordinul de protecţie!

arestatiReținut pentru încălcarea unui ordin de protecție

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut un bărbat de 38 de ani, bănuit că a încălcat cu știință ordinul de protecție emis de Judecătoria Târgoviște în cursul lunii decembrie a anului 2015.

Va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În sarcina acestuia s-au reținut trei acte materiale, constând în aceea că, în perioada 02-06 martie a.c, s-a apropiat de fosta concubină și de fiica acesteia și le-ar fi amenințat cu acte de violență.

www.mariusbuga.ro_images_arestBănuit de tâlhărie calificată, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut și cel de al treilea bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Cel în cauză va fi prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri preventive.

Bărbatul este cercetat după ce în noaptea de 15 spre 16 februarie 2017, împreună cu alți doi bărbați ar fi agresat un agent de pază de la o societate comercială din Doicești.

spj8Accidente de circulație

Un bărbat care se deplasa pe bicicletă, pe DN7, a lovit cu roata din față o bordură din beton aflată pe acostament, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, cel în cauză a suferit vătămări corporale ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pe raza municipiului Târgoviște, pe fondul neacordării priorității de trecere, a avut loc o coliziune între două vehivcule, în urma căreia a rezultat vătămarea corporală gravă a unei persoane.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor se va propune soluție legală prin parchet.

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, reținute în sarcina unor bărbați

Polițiștii de la Biroul Rutier Târgoviște au depistat pe Șoseaua Găeștiului un bărbat de 21 de ani, din județul Giurgiu, care conducea un autovehicul ce tracta un vehicul cu autorizație de circulație expirată.

La volanul vehiculului tractat a fost identificat un bărbat de 53 de ani, din București.

Totodată, polițiștii au mai surprins doi bărbați care conduceau autoturisme fără a poseda permis de conducere, unul dintre vehicule fiind încredințat cu știință de către o femeie.

Față de aceștia se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial