18 mai 2024

Un târgoviştean l-a făcut la buzunare pe un bărbat din Titu!

baniPoliția dâmbovițeană vă recomandă să fiți vigilenți și să nu dețineți asupra dumneavoastră sume importante de bani

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au docmentat activitatea infracțională a unui bărbat de 40 de ani, din Târgoviște, bănuit de furt.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bănuitul ar fi abordat pe stradă un bărbat și prin distragerea atenției i-ar fi sustras din buzunar 1.300 de lei.

În cauză, se continuă cercetările, iar la finalizarea lor se va propune soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

penitenciar-targsorMandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

La data de 10 februarie 2017, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unei femei din Decindeni.

Aceasta a fost condamnată de Tribunalul Olt la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 3 ani.

Cea în cauză a fost depusă și încarcerată în Penitenciarul de Femei Ploiești-Târgșorul Nou.

rutiDouă persoane, cercetate pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

În ziua de 10 februarie a.c., polițiștii de la Formațiunea Rutieră Moreni au oprit în trafic un autoturism condus de o femeie de 32 de ani, din Bezdead.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că valabilitatea autorizației de circulație provizorie a autoturismului era expirată.

De asemenea, un bărbat de 35 de ani a fost surprins de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism, deși avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Pe numele celor două persoane, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial