11 mai 2024
Un târgoviştean, de 29 de ani, reţinut de poliţişti după ce a comis 5 furturi

Un târgoviştean, de 29 de ani, reţinut de poliţişti după ce a comis 5 furturi

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat

La data de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 29 de ani, din municipiul Târgoviște, bănuit de comiterea a cinci infracțiuni de furt calificat.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri, pe raza municipiului Târgoviște, pentru administrarea probatorului în cauză, polițiștii, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară.

Ca urmare a activităților de cercetare penală desfășurate, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada septembrie 2020 – ianuarie 2021, ar fi sustras diverse bunuri din trei locuințe, un autoturism și o societate comercială de pe raza municipiului Târgoviște.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial