24 aprilie 2024
Un tânăr a făcut circ într-un magazin din Pucioasa. S-a dezbrăcat în văzul tuturor şi flutura un cuţit în mână

Un tânăr a făcut circ într-un magazin din Pucioasa. S-a dezbrăcat în văzul tuturor şi flutura un cuţit în mână

Situaţie uluitoare într-un magazin din oraşul Pucioasa.

Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce s-a dezbrăcat în văzul tuturor şi flutura un cuţit în mână.

Angajaţii magazinului au alertat poliţiştii, iar individul a fost prins ulterior şi dus în arest.

“La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 21 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de portul fără drept de obiecte periculoase și ultraj contra bunelor moravuri.

Cel în cauză este bănuit că, la data de 28 ianuarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat în incinta unui magazin, din Pucioasa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi săvârșit acte de exhibiționism, provocând indignarea și lezarea demnității persoanelor din societatea comercială. Totodată, în timp ce se afla în magazin, acesta ar fi purtat fără drept un cuțit. Mâine, 31 ianuarie, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial