28 martie 2024

Un strop de fericire la Răcari – 18 oameni au fost vindecaţi de coronavirus

racc9“Sunt 11 benefciari si 7 colegi declarati vindecati!

Astazi in centru sunt 26 de beneficiari si 9 colegi!

Astazi s-a testat personalul aflat in tură cat si cel care urmează să intre!

S-a incheiat actiunea de distribuire a măștilor!
Daca sunt persoane care nu au primit, va rog sa sunati la 0245.658.611, iar colegii de la Politia Locală vi le aduc acasă!

Vă mulțumim dumneavoastră, medicilor, asistentelor și personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, care vă aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus.
Profesionalismul, omenia și noblețea sufletească de care dați dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noștri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.
Alături de echipa Direcției de Sănătate Publică și Instituția Prefectului, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi continuăm această bătălie cu acest inamic invizibil și sunt convins că finalul va fi în favoarea noastră! Le mulțumesc tuturor!

racc2Cu multă prețuire,

Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari
Doamne ajută!”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial