25 aprilie 2024
Un strop de bucurie pentru copiii internaţi în secţia de Boli infecţioase

Un strop de bucurie pentru copiii internaţi în secţia de Boli infecţioase

surCu binecuvântarea și la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, în apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, marți, 20 decembrie 2016, Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit daruri, constând din dulciuri, pentru 27 de persoane din cadrul Asociației Surzilor, filiala Dâmbovița, și pentru 15 copii de la Secția Boli infecțioase a Spitalului Județean Dâmbovița.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

 cercCu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, în apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, luni, 19 decembrie 2016, membri ai Cercului științific, Dăruind vei dobândi din cadrul Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște, împreună cu Parohia Bădulești, au oferit unei fetițe grave bolnave din Găești, daruri constând din alimente, dulciuri, jucării și suma de 900 lei. De asemenea, membri cercului au oferit Căminului de bătrâni Pătroia daruri alimentare și le-au oferit un scurt concert de colinde.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

guraÎn apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, cu binecuvântarea și la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, marți, 20 decembrie 2016, Arhiepiscopia Târgoviștei, în urma unor colecte parohiale, a oferit Centrului de Servicii Comunitare “Sf. Andrei”, Gura Ocniței, 33 pilote și 8 saci de detergent, iar Centrului de îngrijire și asistență din Găești, 50 cuverturi de bumbac și 8 pungi de detergent. Aceste acțiuni social-filantropice, în valoare totală de 4.500 lei, se constituie într-un îndemn pentru oameni și instituții ai comunității noastre locale de a se manifesta cu sensibilitate față de nevoile aproapelui, mai ales în această perioadă.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial